24 reaktion på “Hur bloggar jag från min iPad eller iPhone?”

1. hej! jag försökte ändra logo och kan nu plötsligen inte ladda upp några bilder från iphone/ipad ..det står ”webbläsaren på din enhet kan inte användas för att ladda up filer”..
    det funkade ett kortare tag och sedan slutade fungera. hur fixar man det? tack!

2. Hur gör man för att ändra sin profilbild?det står besär det du vill ha kvar men jag kan ju inte ändra något på bilden:(

3. Hej!
    Jag kan inte skriva en text under min publicerade bild i inlägget och ingen text under 🙁 har kunnat gjort det förut. Vad är felet? Jag kan göra det på datorn men inte från min iPad.
    Med vänlig hälsning,
    Susann Langsmo

1. Har du den senaste WordPressappen eller kör du direkt via webbläsaren Safari från paddan? Menar du den ”lilla” texten som man kan få ”ihop” direkt under bilden?
      Eller menar du att du inte kan skriva någon text alls i inlägget?

1. Nu, Susann, har jag testat att ladda upp en bild och skriva bildtext från Safari på en iPhone och det funkar. Den nya versionen av WordPress som vi kör är än mer anpassad för mobila enheter, så jag rekommenderar att du kör den i stället för appen. WordPressappen är en bantad version som kanske mer lämpar sig för snabb publicering på resande fot.

4. Hej Micke! Vi har sett din film men när vi öppnar WordPress-appen får vi inte samma förstasida som du utan vi kommer direkt in till Logga in-sidan eller Skapa konto-sidan. Vi försökte logga in med våra uppgifter men det fungerade ej. Några tips på vad vi kan göra?

1. Hej!

Nu såg jag att det löste sig och det är ju toppen! Och som svar, ja, WordPress har uppdaterat sin app, så nu behöver man inte bry sig om ”self-hosted” utan skriver bara in adressen till sin blogg.

1. Det gör man i adminpanelen i WordPress under ”Inställningar” > ”Diskussion”. Där finns inställningarna till kommentarer. Men det har inget med appen att göra.

1. Jag får felmeddelandet ”Kunde inte logga in. uppdatera dina användaruppgifter och försök igen” – jag gör precis som instruktionerna i filmen…

1. Bara för att man ger upp och frågar så får man det att fungera – hade fått ett välkommen mail även från WordPress som jag skulle bekräfta.