Hur gör jag om jag vill ha ”dela-knappar”?

Meh!NjaeOkejGrymtToppen! (2 röster, med ett snitt på: 5,00 av max 5)

Loading...
Om du vill lägga till sociala media-länkar, som t ex Facebook- och Twitterknappar visar vi dig hur du gör här. Dock måste du ha aktiverat Jetpack-tillägget. Om du inte gjort det, kolla in den filmen först.

OBSERVERA! Du måste först gå in på Jetpack-inställningarna, genom att klicka på Jetpack-fliken i adminpanelen och ”aktivera” delning först. Sedan kan du se denna film. 🙂

4 thoughts on “Hur gör jag om jag vill ha ”dela-knappar”?”

1. Hej! Jag får inte jetpack att funka. Har följt aktiverat det och det står att jag är uppkopplad mot wordpress men det finns ingen DELA under inställningar?

What to do?

Janna 🙂