4 reaktion på “Hur gör man när man byter tema / utseende?”

1. okok, misstänkte detta, ska se om kodningen går att lösa för en visualiserare snarare än en kodare. 😛
    grymt jobb btw med moobis, det triggar en att komma igång och pilla lite själv som orädd nybliven lärare med passion för bildämnet och ikt med allt vad det innebär.

2. kan man plocka in teman från wordpress på ett enkelt sätt eller är det just de 24(?) som ni valt att använda kring moobis som är att rekommendera? hur pass anpassningsbara är dessa 24 teman annars? skulle tex vilja ändra storlek på text, färger kring olika saker mm. eller är det en programmeringsfråga?

1. Ni kan inte installera egna teman, utan får använda de som finns. Egentligen bygger Moobis runt de tre teman vi byggt till de tre mallar vi har, men sedan har jag även lagt till några extra utifrån att de fyller målen för att de ska vara säkra och responsiva.
      Ju fler teman och plugins, desto mer måste vi hålla koll på och tyvärr finns inte den tiden.
      De olika teman har olika grad av anpassning. Men inte på den nivå du vill. Dock kan du aktivera JetPack och då skriva egna CSS-stilar om du är okej med att koda.