2 reaktion på “Hur lägger jag till min blogg i WordPress-appen till iPad – iPhone?”

1. Det finns ingen ”riktig” funktion för att komma åt adminpanelen från WordPressappen. Den ska ses som en lättvariant av, och en mobil lösning för att snabbt posta inlägg/bilder/video på din sajt.
      Du kan ju alltid logga in som vanligt via Safari och det är det som händer när man försöker komma åt adminpanelen via appen. Det skickar dig vidare till sajten.