Hur mycket utrymme för min blogg / sajt har jag?

Meh!NjaeOkejGrymtToppen! (7 röster, med ett snitt på: 4,29 av max 5)
Loading...

EDIT: 20 okt 2014
Det börjar bli stora mängder data. Vi har satt en gräns på 1,5 GB / blogg. Det får du plats med en hel del på. 🙂

Vi har ingen gräns. Ofta är det så att en del gör av med massor av utrymme och en del inget alls, så i slutändan går det nog jämnt ut. Dock reserverar vi oss för om det skulle bli enorma mängder. Vi provar oss fram helt enkelt.

6 reaktion på “Hur mycket utrymme för min blogg / sajt har jag?”

  1. Finns det något smart sätt att rensa när man ser att utrymmet tryter? Inläggen för en tidsperiod är ju en helt FANTASTISK dokumentation som man åtminstone vill få ut som en fil alternativt printa ut. Tips mottages mycket tacksamt eftersom vi har en skola som samlat alla sina bloggar i samma blogg då utrymmesskäl till en början inte var något hinder alls men nu alltså har blivit ett snabbt uppkommande sådant.

    1. Jag vet att detta blir ett problem för en del av er, men tyvärr så i dagsläget är det till att gå den hårda vägen, dvs rensa både inlägg men framförallt även i Mediabiblioteket. Det räcker ju inte med att ta bort ett inlägg, då mediafilerna (som är de som tar upp plats) finns kvar. Och ert fall med flera bloggar i samma förstår jag att det blir problem.
      Vi tittar på lite olika alternativ för hur vi kan hålla bildfiler och annat nere storleksmässigt, men det kan dröja.

  2. Hej. Finns det någon möjlighet att utöka utrymmet påverkan blogg då vi använder oss av rörliga bilder på särskolan.

Kommentera