Jag har registrerat mig, men inte fått något mail

Meh!NjaeOkejGrymtToppen! (Ingen röst ännu. Vill du bli först?)

Loading...
Detta kan bero på att vårt mail har hamnat i din skräppostmapp. Ta en titt att det faktiskt inte är så.
Det kan även ha att göra med att du kanske skrivit fel e-postadress när du registrerade dig. Testa att registrera dig igen. Om systemet säger att du redan finns registrerad med den e-postadressen har du gjort rätt. Kontakta oss då, så fixar vi det.

4 thoughts on “Jag har registrerat mig, men inte fått något mail”

  1. Hej!
    Jag har skickat mail till en hel klass igår men ingen av eleverna har fått mailet. Idag när jag testar skicka till en elev (som jag inte skickade till igår) så får hon det. Vad har hänt med alla andra mail?
    Snabbt svar om det går. 🙂
    Jenny

Kommentera