Jag hittar inte vart jag ska logga in!

Meh!NjaeOkejGrymtToppen! (8 röster, med ett snitt på: 4,38 av max 5)

Loading...
Om du inte hittar någon länk eller widget för inloggning på din blogg eller sajt behöver du inte oroa dig. Lägg bara till /wp-admin i slutet på din webbadress till din sida. Om du t ex har http://demo.moobis.se som adress skriver du http://demo.moobis.se/wp-admin för att komma till inloggningen.

12 thoughts on “Jag hittar inte vart jag ska logga in!”

1. Jag böt tema och då finns det inte någonstans jag kan logga in. Kommer dit om jag lägger till som ovan, men undrar om jag kan lägga till logga in funktionen med det tema jag har nu?

1. Hmm… Och det är samma adress du skrivit in. Låter annars som att du gått in på moobis.se/wp-admin på paddan och inte din blogg. Vilken adress är det till din blogg, så kan jag kolla upp det.

2. Min inloggning fungerar inte varken med ”endast användarnamn” eller ”ge mig en webbplats”
    Jag tror att jag har gjort dubbelt på nåt sätt…