Jetpack? Aktivera för en massa fina funktioner

Meh!NjaeOkejGrymtToppen! (3 röster, med ett snitt på: 4,67 av max 5)

Loading...
Om du vill lägga till sociala media-länkar, som t ex Facebook- och Twitterknappar eller se statistik på din blogg eller kanske t o m lägga till möjligheter för folk att kunna prenumerera på inlägg via e-post måste du först aktivera Jetpack-tillägget. Här visar vi dig hur du gör.

6 thoughts on “Jetpack? Aktivera för en massa fina funktioner”

1. Hej, lade till Tiles Gallery men får inte till det, ser liksom inte ens knappen när jag gör ett nytt inlägg. :/ det kanske inte är helt kompatibelt med mitt tema?

1. Det funkar med alla teman (tror jag). Det är ingen specifik knapp, utan du gör som vanligt med bild att klicka på ”Lägg till media” i ditt inlägg, sedan på vänsterkanten ”Skapa galleri”. Välj sedan de bilder (eller ladda upp) du vill ha i ditt galleri, genom att klicka på dessa. När du är nöjd klickar du på ”Skapa ett nytt galleri” längst ned till höger. På högerkanten nu har du inställningar för galleriet och framförallt under ”Typ” kan du välja hur du vill att ditt galleri ska se ut. Sen är det bara att infoga.

1. Gilla-knappen som man kan aktivera i Jetpack kräver att man har ett wordpress.com-konto. Samma som du skapade när du kopplade Jetpack till din blogg. Det är en form av gilla – bloggare emellan.
      Summa summarium: Det går alltså inte att gilla anonymt.