8 reaktion på “Vad är widgets? Hur gör jag?”

1. Hej! Jag vill lägga till en widget så mitt twitterflöde syns, men jag kan inte räkna ut hur jag får det skapade widget-twitterkontot till min hemsida. Hur och var infogar jag det så att det skapas en sådan widget?

2. …har lagt till widgeten Google Calender Events, tänkte lägga dit vår matsedeln, men det är något jag missar för jag hittar inte var/hur jag ska få dit själva texten. Nu står det någon annans matsedel, Årsta kanske:)?

1. Stämmer bra det! 🙂 Under ”inställningar” > ”google calendar events” i adminpanelen hittar du inställningar till kalendern.
      Jag ska göra ett suportinlägg för att visa hur det funkar. Finns en massa inställningar.