2 reaktion på “Hur gör jag en länk av en bild, t ex nedladdningsknappar?”

1. Man kan ta fram något bildredigeringsprogram och skapa dessa själv. Alternativt kan man leta lite på nätet då det finns en hel del fina knappar och andra webbgrafiska element att ladda ned gratis. Det är ju ofta bara bilder som man sedan gör till länkar enligt instruktionen.
      Bästa tipset är som sagt var att söka lite på nätet. Tipsa gärna när du hittar något bra.