Hur kan mina besökare prenumerera på min blogg?

Meh!NjaeOkejGrymtToppen! (1 röster, med ett snitt på: 4,00 av max 5)

Loading...
JetPack har en mycket trevlig funktion för prenumeration via e-post, där man får en widget på sin sida där besökaren skriver in sin e-postadress och klickar på prenumerera. Besökaren får sedan ett mail där man får aktivera sin prenumeration. Efter det kommer ett mail skickas varje gång du gör ett inlägg på bloggen.

Så, hur gör du? Jo, först måste du ha JetPack aktiverat på din blogg. Om du inte har det finns det en film här. http://support.moobis.se/2013/05/14/jetpack-aktivera-for-en-massa-fina-funktioner/

Sedan kan du kolla in denna film.