Hur tar jag bort en blogg / webbplats?

Meh!NjaeOkejGrymtToppen! (3 röster, med ett snitt på: 4,33 av max 5)

Loading...
Om du av någon anledning vill ta bort en blogg eller webbplats, så loggar du in i adminpanelen. Leta dig sen ner till ”Verktyg” och klicka på ”Radera webbplats”.

Skärmavbild 2014-09-14 kl. 20.26.45

Bocka för ”Jag är säker på att…” och klicka på ”Radera min webbplats permanent”. Du kommer nu få ett bekräftelsemail till den e-postadress som du registrerade webbplatsen i. Där måste du klicka på och bekräfta länken som finns.

Skärmavbild 2014-09-14 kl. 20.27.45