Hur väljer jag att inte ha kommentarer på sidor?

Meh!NjaeOkejGrymtToppen! (2 röster, med ett snitt på: 2,50 av max 5)

Loading...
Om du t ex vill ha en statisk sida som din framsida, istället för ett bloggflöde, kan man vilja ta bort möjligheten att lägga kommentarer på den. Gör då så här:

1. Gå in på sidan du vill ta bort kommentarerna på i adminpanelen. Klicka där på knappen ”Panelinställningar”, som du hittar nästan längst upp till höger.

Skärmavbild 2014-01-28 kl. 20.37.04

2. Se till att du där bockar för rutan för ”Diskussion”.

Skärmavbild 2014-01-28 kl. 20.38.57

3. Bläddra nu ned och titta under fältet där du redigerar sidan och bocka av rutorna under ”Diskussion” som heter ”Tillåt kommentarer” och ”Tillåt trackbacks…”.

Skärmavbild 2014-01-28 kl. 20.40.28

4. Klart.

2 reaktion på “Hur väljer jag att inte ha kommentarer på sidor?”

1. Och menyn under panelinställningar ser förstås annorlunda ut än i den här ”hjälpen”. Så det går fortfarande inte att ta bort kommentarer. Kul.