Hur ser jag vilka som prenumererar på min blogg?

Meh!NjaeOkejGrymtToppen! (1 röster, med ett snitt på: 5,00 av max 5)

Loading...
Om du har aktiverat Jetpack-funktionen för att låta dina besökare prenumerera på inlägg på din blogg, vill du kanske hålla lite koll på vilka de faktiskt är?

1. När du är inloggad i adminpanelen på din blogg, börja med att gå till ”Jetpack” som finns under ”Jetpack” (ja, lite dubbelt).

Skärmavbild 2014-02-07 kl. 15.28.25

2.  Här ska du bara kolla av först att ”WordPress.com Stats” är aktiverat. Om det ser ut som på bilden, är det det. Om det finns en blå knapp för att aktivera, får du helt enkelt klicka på den.

Skärmavbild 2014-02-07 kl. 15.29.44

3.  Nu kan du klicka på ”Statistik för webbplats” som du också hittar under ”Jetpack” (enligt översta bilden). Bläddra längst ned, så hittar du ”Subscriptions”. Där kan du klicka på och se vilka som prenumererar på antingen blogginlägg, men också kommentarer.

Skärmavbild 2014-02-07 kl. 15.30.06

4 thoughts on “Hur ser jag vilka som prenumererar på min blogg?”

1. Hej
    Kan man på något sätt redigera vilka som prenumererar på bloggen? Jag ser vilka det är, men skulle vilja plocka bort vissa. Vi har en blogg på en förskola och inför varje ny termin skulle vi vilja ta bort föräldrar till barn som inte längre går på förskolan.
    Vet att de kan göra det i mailen de får, men skulle vilja göra det manuellt om det finns möjlighet. Någon som har några tips?

Med vänlig hälsning,
    Emma

1. Jetpacks prenumerationsdel är tyvärr inte mer avancerad än så. De som prenumererar ansvarar själva för att lägga till sig/ta bort sig. Det finns alltså inget sätt att redigera dessa listor.

1. Vet du hur en användare själv kan plocka bort sig från en prenumeration? Jag fick ett meddelande från en läsare på en blogg som jag är ansvarig för. Personen ifråga vill inte prenumerera längre och jag skulle vilja hjälpa hen att avsluta sin prenumeration. 🙂