Min sajt ser helt konstig ut – vad gör jag?

Meh!NjaeOkejGrymtToppen! (3 röster, med ett snitt på: 4,67 av max 5)

Loading...
uppdatera

Ibland gör vi uppdateringar på sajten och pillar lite i koden för att förbättra, fixa, förändra och massa annat. Det kan då innebära att er sajt ser lite konstig ut. Men att det samtidigt ser bra ut på en annan dator. Vad beror detta på?
Jo, din webbläsare, om det så är Internet Explorer, Safari, Firefox, Google Chrome eller annat, sparar delar av de sidor du besöker på din hårddisk. Detta för att det ska gå snabbare att läsa in sidan nästa gång du besöker den.
Men om vi har varit inne och ändrat i vissa filer, men din webbläsare tror att det är samma fil som den redan har och därmed hoppar över att hämta den från vår server kan det se tokigt ut.

Vad gör jag?
Det enkla svaret är att uppdatera sidan i webbläsaren, dvs ”refresha”. I bilden ovan ser du den knappen inringad från tre olika webbläsare. Den finns oftast någonstans vid adressfältet.
Om du använder Windows kan du dessutom använda F5-tangenten och på Mac OSX CMD+R.