Kontakta oss

Då moobis.se drivs på ideell basis kommer vi att försöka täcka in de vanligast förekommande frågorna här.
Diskutera gärna med oss på vår Facebookgrupp MLABS, som du hittar här eller genom att söka på MLABS på Facebook. Den är helt öppen för alla.

Klicka och ge gärna ett betyg på de lösningar du tyckte funkade eller som var bra för dig. Det ger oss förmodligen en liten topplista över vanligt förekommande problem.

De frågor och supportärenden som tas upp där, eller via mail på support@mlabs.se kommer att sammanställas och läggas upp här.